D1 Portaal

Laatste nieuws

Mon 04 Jun
ONR D1 winaar toernooi Zuidlaren

Op zaterdag 2 juni speelden de mannen van D1 op het toernooi van ZFC Zuidlaren de volgende weds...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Verslag ONR D1 - Scheemda D1

Wed 11 Apr, 18:07

ONR D1 moest op 7 april om 8.15 bij ONR aanwezig zij voor de wedstrijd tegen Scheemda. We hadden eerder dit seizoen ook al tegen Schhemda gespeeld toen hadden we 2-2 gelijkgespeeld en dus wilden we deze keer winnen. We begonnen niet goed aan de wedstrijd en Scheemda was best goed. Na 5 minuten scoorde Bram met een makkelijk intikkertje 1-0. Daarna begonnen we beter te voetballen en scoorde Bram nog een keer. Dit keer uit een corner die de keeper niet goed had Bram wachtte niet af en scoorde onderkant lat 2-0. Niet lang daarna scoorde Rolf door goed te storen bij de verdediging. Hij pakte de bal speelde de keeper voorbij en scoorde makkelijk 3-0. We bleven 5 minuten aardig doorspelen maar konden geen kansen creeren. De laatste vijf minuten waren niet goed maar we kregen ook geen goal tegen.

Rust

In de rust hadden we een paar aanwijzingen gekregen. We moesten goed verdedigen want we wilden natuurlijk winnen. Het spel van ons was niet goed maar we kregen geen kansen of goals tegen dus we mochten niet ontevreden zijn. Na een tijdje kwam er een doorbraak door het midden Maurits maakte een sliding op de bal. De speler van Scheemda viel achterover met zijn hoofd op de grond en kreeg een penalty!? De penalty werd ingeschoten en het stond 3-1. Daarna hebben we niks weggeven en we hebben nog een paar kansen gehad op de 4-1 maar het bleef bij 3-1. Niet heel erg goed gespeeld maar wel de 3 punten binnengehaald en dat is het belangrijkste voor de strijd om de 2e plaats